Wij zijn Maris Kijkduin!

Team­buildings­dagen 2e klassen

Aan het begin van het jaar zijn we bezig geweest met 3 kennismakingsdagen voor alle tweede-klassers.

Op de eerste dag, toen leerlingen buiten op zoek moesten naar kunstwerken in de stad, regende het pijpenstelen. Toch gingen onze diehards er op uit en kwamen met goede resultaten terug, waar ze een filmpje van hebben gemaakt. Dit zijn leuke filmpjes geworden. Helaas mogen die in het kader van de nieuwe AVG niet gepubliceerd worden.

De tweede dag waren we de hele dag op strand. Gelukkig waren de weergoden ons beter gezind. De leerlingen hebben leren surfen en ze hebben beachvolleybal gedaan. Het was een hele fijne, gezellige dag.
De laatste dag was chillen op school. We hebben met elkaar veel gepraat, film gekeken en er was een workshop taarten bakken. Die taarten zijn later bij de barbecue opgegaan!

Ter afsluiting hebben we eigenlijk heel spontaan besloten om met alle groepen uit eten te gaan bij de Gouden Wok. Gelukkig konden en mochten bijna alle leerlingen mee. Getuige de foto’s van lege borden is er goed gegeten. Ook hier viel het ons op hoe gezellig de leerlingen met elkaar omgaan. De klassen mengden zich als vanzelf en ook deze avond had iedereen het naar zijn/haar zin.

Een heel positief begin van dit schooljaar!