Wij zijn Maris !

Kunstreis Granada

12 - 16 maart 2019

Bezoek Alhambra

De Alhambra werd in 889 gebouwd en diende als paleis en fort van het koninkrijk Granada. Het paleis staat bekend om zijn vele kunstschatten en mooie decoraties. Tijdens onze reis zal je worden rondgeleid door de kunstdocenten die ons de hele reis begeleiden.

Omdat de Alhambra op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, mogen er maar een beperkt aantal mensen per dag naar binnen. Dit jaar zijn de regels aangescherpt en hebben we jouw paspoortgegevens nodig om een kaartje mee te kopen. Kaartjes zijn dus persoonsgebonden. Om deze reden is het niet mogelijk je terug te trekken voor deze reis nadat je je hebt opgegeven.

 

Workshops

Om meer begrip te krijgen van de kunst in de Alhambra krijg je workshops van docenten die les geven in het British Museum. Echte experts dus! Geometrie en symmetrie zijn onderwerpen die aan bod komen.

 

Vrije tijd

Uiteraard krijg je ook ruim de kans om op eigen gelegenheid de stad te verkennen en te shoppen. Het programma is nog niet helemaal rond, maar in november zal een tweetal docenten van het Maris College afreizen naar Granada om daar alles in orde te maken.

 

Overnachten

ECO Urban Hostel
Calle Gran Via de Colón 53, 18001 Granada (Spain)

 

Kosten

€500
Inbegrepen in de kosten zijn vervoer, activiteiten, overnachtingen en eten/drinken.

 

Opgeven voor deze reis?

Aanmeldingen worden behandeld op basis van binnenkomst. Laat je ouders een mailtje sturen naar reizen@mariscollege.nl

Vermeld hierin:

  • Je volledige naam zoals op paspoort
  • Je documentnummer
  • Je leeftijd op 15 maart 2019
  • Locatie/klas/mentor

Met vriendelijke groet, Eefje Janssen