Stage op het Maris College

De school
Het Maris College is een openbare school met zes locaties in Den Haag. Deze staan samen voor ‘klein, veilig en kansrijk’. Informatie over de locaties is te vinden via de links bovenaan de website.

Stage
Een stagiair wordt bijgestaan door een werkplekbegeleider en eventueel de schoolopleider. Het Maris College is een lerende organisatie. Dat betekent dat wij stagiairs in een kleine, veilige en kansrijke leeromgeving de mogelijkheid bieden zich goed te ontwikkelen en dat wij ook open staan om van stagiairs te leren. Het Maris College werkt samen met de Opleidingsschool Haaglanden (OSH). Dat betekent voor studenten die afkomstig zijn van HR, Inholland, TULO 7 ICLON, dat zij voorrang hebben op onze stageplaatsen, maar dat zij via hun eigen stage-coördinator het verzoek moeten indienen om stage te lopen op het Maris College.

HR: via het stagebureau: Stagebureau. Lerarenopleidingen@hr.nl

Studeer je elders eerstegraad of tweedegraad en wil je weten of je bij ons stage kan komen lopen? Neem dan contact op met stagecoördinator, Liz Pardoen via l.pardoen@mariscollege.nl Studeer je op de HALO? De contactpersoon is sectievoorzitter LO, Michael Scholten: m.scholten@mariscollege.nl
Doe je een MBO-opleiding? Dan kun je contact opnemen met Veronica Kottelaar, v.kottelaar@mariscollege.nl

We nemen alleen verzoeken in behandeling die voorzien zijn van een c.v. en een motivatie waarom jij denkt dat het Maris College bij jou past!

Tot ziens op het Maris College!